Gå til hovedindhold

Høretekniske Hjælpemidler

Har du høreapparater, og fungerer de, som de skal? Har du stadig svært ved at høre i nogle situationer? Så kan du i visse situationer have gavn af et høreteknisk hjælpemiddel

 • Læs op

Indhold

  Er du usikker på, om dine høreapparater fungerer, som de skal, kan du læse mere her.

  Vi gør opmærksom på, at Høretekniske Hjælpemidler hos Center for Specialrådgivning Aarhus kun kan bevilge høretekniske hjælpemidler til privat brug. Hvis du har behov for høretekniske hjælpemidler til skole eller arbejde, så bedes du henvende dig til henholdsvis studievejlederen på din skole eller Jobcenter Aarhus.

  Høretekniske Hjælpemidlers kontaktoplysninger finder du nederst på siden.

  Du skal sikre dig, at dine høreapparater fungerer, som de skal, inden du søger om et høreteknisk hjælpemiddel. Hvis du er i tvivl, kan du læse mere her.

  Virker dine høreapparater, som de skal, og har du stadig høreproblemer i dagligdagen, er der en række ting, du selv kan gøre. Læs de forskellige råd og afprøv, om de løser dit problem. Hvis ikke, kan du søge om et høreteknisk hjælpemiddel.

  Har du læst og afprøvet rådene om, hvad du selv kan gøre? Oplever du stadig, at det er problemer med at høre? Eller har du et helt andet høreproblem, der ikke er omtalt her? Så har du mulighed for at ansøge om høretekniske hjælpemidler

  Er du borger i Aarhus kommune, barn eller voksen? Har du en hørenedsættelse, der giver behov for et hjælpemiddel? Så kan du søge direkte hjælp hos Høreteamet hos Center for Specialrådgivning Aarhus.

  Ansøg om hjælpemiddel via borger.dk

  Ved at følge linket åbner du en ny fane på borger.dk, hvor du kan skrive din ansøgning som digital post (se vejledning), hvad en ansøgning skal indeholde). Du vil modtage en besked i din e-boks, så snart din ansøgning er modtaget og gennemgået af Høreteamet.

  Husk du skal bruge Mit-ID for at logge på borger.dk.

  Læs lidt om høretekniske hjælpemidler. Download nedenstående folder:

  Sidst opdateret: 20. februar 2024