Gå til hovedindhold

For fagpersoner i Aarhus Kommune

Er du fagperson i Aarhus kommune, og du har behov for hjælp til en borger med kommunikationsvanskeligheder, kan du nedenfor læse mere om, hvordan du kommer i kontakt med Kommunikation hos Center for Specialrådgivning Aarhus

 • Læs op

Indhold

  Kommunikation hos Center for Specialrådgivning Aarhus har et tæt samarbejde med fagpersoner i Aarhus kommune. Kommunikation bevilger hjælpemidler til personer i alle aldre med en funktionsnedsættelse, der påvirker deres kommunikation, hukommelse, struktureringsevne eller læse- og skrivefærdigheder.

  Har du en borger med kommunikationsvanskeligheder, har du følgende muligheder for at få hjælp fra Kommunikation hos Center for Specialrådgivning Aarhus:

  • Har borger adgang til Mit-ID, kan du vejlede eller hjælpe borger med at ansøge om hjælp via borger.dk

  Læs om at ansøge om hjælpemiddel vis borger.dk

  • Hvis borger ikke har adgang til Mit-ID, kan du på borgers vegne kontakte Kommunikation hos Center for Specialrådgivning Aarhus, så vil vi tage stilling til, om der skal oprettes en sag på borger

  • Som fagperson er du også velkommen til at kontakte Kommunikation hos Center for Specialrådgivning Aarhus, hvis du har spørgsmål, der relaterer sig til kommunikationsvanskeligheder eller hjælpemidler til kommunikation.

  Kontakt i telefontiden

  Kommunikation har telefontid hver torsdag kl. 12-13 på telefonnummer 70 25 04 22.

  Her kan du ringe og få råd og vejledning om hjælpemidler og kommunikation. Når du ringer træffer du omstillingen, og du vil blive viderestillet til Kommunikation hos Center for Specialrådgivning Aarhus.

  Send en krypteret e-mail

  Du kan sende en krypteret e-mail til csa@mso.aarhus.dk - husk i emnefeltet at skrive 'Til Kommunikation'. Dermed vil alle i Kommunikation få din e-mail.

  Sidst opdateret: 12. oktober 2023